ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Mustafa Yıldırım Ortaokulu

Şehit Mustafa Yıldırım Ortaokulu

Gümüşkavak Mah. Gümüşkavak Cad. No20 ELAZIĞ
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır. Yörede her zaman tercih edilen okul potansiyelini yakalayıp velilerin gönül rahatlığı ile çocuklarını gönderip, hayatın gelecek dönemlerine hazırlayacağımızdan emin olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak.Milli ve manevi değerlere bağlı,Atatürk’ün ‘Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak’ idealine inanan,kendisi ve toplum ile barışık,bilime önem vererek iletişime açık,ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan,pozitif bilimi ve sosyal bilimleri sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen,iyi bir öğrenci,iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
08:30-11:40 ÖĞLEN YEMEĞİ ARASI :11.40-12.20 ÖĞLEDEN SONRA :12.20-14.40
BELEDİYE OTOBÜSÜ VE MİNİBÜS