ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Mustafa Yıldırım Ortaokulu

Matematik dersinde geometrik şekiller ekinliği yapıldı.

Mrt

Kütüphaneler Haftası Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı proğramla kutlandı.

Mrt

Dünya Pi günü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.Okulumuz Matematik Öğretmenimiz Derya KILIÇ tarafından 7.Sınıf öğrencilerimize hazırlatılan proğram sınıflarımızda uygulandı.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Menasa KARAKOÇ İstiklal Marşı'nın kabulü ile ilgili ilde düzenlenen yarışmada il birincisi oldu. Ödülünü Elazığ Vali Yardımcısından alan öğrencimizi kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulüyle ilgili tiyatro gösterisi yapıldı. Okulumuz 8.Sınıfların hazırladığı proğram büyük beğeni aldı

Mrt

Ali Baba Çiftliğine gezi düzenledik. Okulumuz öğrencileri Elazığ'ın gezilip görülecek turizm merkezlerinden Cip Mesire Alanını ve Ali Baba Çifliğini gezip incelediler.Öğrencilerimiz gezi dolayısıyla çok mutlu olduklarını bütün insanların bu tür yerleri gezmeleri gerektiğini belirttiler.

Mrt

Deprem ve Yangın Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Harput'un tarihi dokusunu,eski yerleşim yerlerini görüp yerinde öğrenmek için gezi düzenlendi.Okulumuz Öğretmenlerinden Derya KILIÇ ve Zeynep ERGÜVEN Nezaretinde yapılan gezide, Harput hakkında yetkililerden bilgi alındı.

Şbt

İlimizde düzenlenen münazara etkinliğine okulumuz Şehit Mustafa Yıldırım Ortaokulu olarak katıldık. Şehit Sezer Aydemir İ.H.Ortaokuluyla Yarışan okulumuz 356-331 galip gelerek bir sonraki kuraya katılma hakkı elde etti.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Şbt

Okulumuzda sınıflar arası münazara yarışması düzenlendi. Eğitimde aile mi, çevremi insanı etkiler konusu işlendi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri kermes düzenledi.Kermesimizi onurlandıran konuklarımıza ve emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Proğramı Okulumuz öğrencileri tarafından sunuldu. Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı proğram okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.Proğramı hazırlayan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.Proğram Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulumuz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemi anlatıldı Şiirler ve Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hanzade KILIÇ ve öğrencilerinin hazırlayıp sundukları oratoryoyla devam etti.Şiirlerin Okunmasıyla sona erdi.